Termenii si conditii

 1. Generalitati:

   Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

 1. Definitii:

 1. CLIENT si/sau UTILIZATOR - persoana fizica care plaseaza o comanda folosind platforma site-ului www.pro-white.ro sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract, si care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU.

 2. VANZATOR - magazinul online www.benzicrest.ro (HABOEM GENERAL GROUP SRL)

 3. SITE - toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

 4. CONTINUT -  continutul site-ului, precum si al oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre www.benzicrest.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, precum si orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al firmei noastre utilizatorului sau clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate intr-o anumita perioada;

 5. SERVICIU - serviciul de comert electronic desfasurat exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, dar si prin alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic).

 6. CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale site-ului. 

 

 1. Drepturi de autor:

   Clientul/Utilizatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online www.pro-white.ro, imagini, descrieri, text, elemente grafice(imagini, videoclipuri,iconite,logo,bannere) fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul in care indentificati materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la info@pro-white.ro.

 1. Limitare de responsabilitate:

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 1. intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

 2. deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

 3. informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.


   Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 1. produsul comandat nu este pe stoc

 2. identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

In cazul in care intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

 1.  Protectia datelor cu carcter personal:

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. Beneficiaţi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, ladepartamentul suport clienti prin e-mail la adresa info@benzicrest.ro. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Datele furnizate sunt prelucrate in scopul executarii contractului. Prin lansarea comenzii cumparatorul este de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

 1. Factura electronica:

    După expedierea coletului veți primi un e-mail de confirmare în care se va afla și factura în format efectronic. Puteți astfel descărca factura accesând link-ul din e-mail. De asemenea, vă informam că factura electronică este disponibilă pentru descărcare în contul de utilizator, în orice moment, la cerere, prin e-mail la info@benzicrest.ro

 1. Preturile si validitatea ofertei:

Toate preturile nu includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

 1. Modalitati de plata:

 1. In numerar, la livrare – cea mai des folosita metoda de plata. Platiti curierului, care va emite o chitanta;

 2. Card de credit – Aceasta metoda de plata este complet securizata. Im momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor dumneavoastra confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati. Daca tranzactia este autorizata, plata este facuta imediat si produsele achizitionate vor fi livrate in termen de 1/2 zile lucratoare, daca sunt in stoc.

 

 1. Livrare:

    Taxa de transport este 20 RON, livrarea se face pe teritoriul Romaniei prin compania de curierat cu care colaboram, cu conditia neexistari de kilometrii exteriori. Livrarea se face prin serviciul de curierat FanCourier, în decurs de cel mult 2/3 de zile de la încheierea contractului. Bunurile sunt depozitate pe o perioada de 7 zile. In cazul in care nu sunteti disponibil/a pentru livrare, veti primi o notificare. Daca livrarea nu se efectueaza in termenul estimat, va rugam sa ne contactati pentru urgentarea livrarii. De asemenea, exista posibilitatea ridicarii coletului de la sediul firmei de curierat, lista locatiilor fiind disponibila online.

 1. Dispozitii finale:

    Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.